Reseptia pukkaa! Muutin vahan alkuperaista reseptia ja nimesin sen uudelleen sopivammaksi.
Torkean hyvat vohvelit
2 kananmunaa
4 dl maitoa
1 dl oljya
1/4 tl suolaa
2 rkl sokeria
1 rkl leivinjauhetta
1 tl kanelia
1,5 tl vaniljauutetta (vaniljasokerikin kai kay)
4 dl jauhoja
4 rkl maissitarkkelysta
Sekoita ainekset kulhossa vispilan avulla tasaiseksi. Paista vohvelipannulla.
Resepti on aika iso, siita tulee n. 12-15 vohvelia, riippuen vohveliraudan koosta.
Vinkki! Ylijaaneet vohvelit voi sailyttaa jaakaapissa parikin paivaa. Kayta ne ennen syomista leivanpaahtimessa, ihan kuin tuoreita!
Huono puoli tassa herkullisessa reseptissa on se, etta naiden syomista ei malta lopettaa! Niin ja paistamisessa kestaa aika kauan, siksi ei mikaan kiireisen arkiaamun resepti. Arkiaamuna naita voi kuitenkin syoda, jos kayttaa juuri oppimani vinkin tapaan leivanpaahdinta edellispaivan vohveleiden lammittamiseen!
Namsk. Hotellissa oli jälkiruokana tuon näkösiä vohveleita mut ne ei ollu hyviä. Puuttu suola ja sokeri..
ReplyDeletePäältä rapeita, sisältä kuohkeita, ai että! :)
DeleteNam! Tuo nimi on kyllä hyvä :D
ReplyDeleteArvaa vaan kenelta matkittu?:)
DeleteKiitos ohjeesta ,puolitan sen heti ja kokeilen isän kaa.Tein lauantaina munakaskäärylettä kun Markus tuli lomalle,tuli pikkasen susi mut ei kerrota kellekään.Saara ja Katri ovat tehneet kääryleitä ja heiltä se on onnistunut ja minä attelin kokeilla vaan en kokeile pitkään aikaan.Ois pitäny ottaa huvin vuoksi kuva vaan en ottanu mutt muistan minkä näkönen tuli höh höh
ReplyDeleteMaistuko? Mää tein puolitetun ohjeen ja tuli ihan eri makusia mutta hyviä silti :)
Deletetein gluteenittomana ja kaneli jäi pois ,mutt silti hyviä
ReplyDeleteMamma teki kaneli-voffeleita viikonloppuna ja antoihan se hyvän säväyksen!
ReplyDelete