Wednesday 8 April 2015

Torkean hyvat voffelit

Reseptia pukkaa! Muutin vahan alkuperaista reseptia ja nimesin sen uudelleen sopivammaksi. 

Torkean hyvat vohvelit

2 kananmunaa
4 dl maitoa 
1 dl oljya
1/4 tl suolaa
2 rkl sokeria
1 rkl leivinjauhetta
1 tl kanelia
1,5 tl vaniljauutetta (vaniljasokerikin kai kay)
4 dl jauhoja
4 rkl maissitarkkelysta 

Sekoita ainekset kulhossa vispilan avulla tasaiseksi. Paista vohvelipannulla. 


Resepti on aika iso, siita tulee n. 12-15 vohvelia, riippuen vohveliraudan koosta.
Vinkki! Ylijaaneet vohvelit voi sailyttaa jaakaapissa parikin paivaa. Kayta ne ennen syomista leivanpaahtimessa, ihan kuin tuoreita!

Huono puoli tassa herkullisessa reseptissa on se, etta naiden syomista ei malta lopettaa! Niin ja paistamisessa kestaa aika kauan, siksi ei mikaan kiireisen arkiaamun resepti. Arkiaamuna naita voi kuitenkin syoda, jos kayttaa juuri oppimani vinkin tapaan leivanpaahdinta edellispaivan vohveleiden lammittamiseen!

8 comments:

  1. Namsk. Hotellissa oli jälkiruokana tuon näkösiä vohveleita mut ne ei ollu hyviä. Puuttu suola ja sokeri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päältä rapeita, sisältä kuohkeita, ai että! :)

      Delete
  2. Nam! Tuo nimi on kyllä hyvä :D

    ReplyDelete
  3. Kiitos ohjeesta ,puolitan sen heti ja kokeilen isän kaa.Tein lauantaina munakaskäärylettä kun Markus tuli lomalle,tuli pikkasen susi mut ei kerrota kellekään.Saara ja Katri ovat tehneet kääryleitä ja heiltä se on onnistunut ja minä attelin kokeilla vaan en kokeile pitkään aikaan.Ois pitäny ottaa huvin vuoksi kuva vaan en ottanu mutt muistan minkä näkönen tuli höh höh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maistuko? Mää tein puolitetun ohjeen ja tuli ihan eri makusia mutta hyviä silti :)

      Delete
  4. tein gluteenittomana ja kaneli jäi pois ,mutt silti hyviä

    ReplyDelete
  5. Mamma teki kaneli-voffeleita viikonloppuna ja antoihan se hyvän säväyksen!

    ReplyDelete

Jätäthän merkin käynnistäsi!