Thursday, 21 May 2015

Tukko

Ajatus ei kulje. Pää tuntuu samalta kuin sieraimet pahimman kesäflunssan aikaan. Mistä tähän vaivaan löytyisi nenäliina ja nasoliini?

Jos saisi nukuttua yhden kunnon yön. Tai edes kunnon päivätorkut. Tulisi nyt tuo kahdeskymmenes hammaskin läpi ja lakkaisi kiusaamasta pientä öisin ja päivisin. Elättelen toiveita, että vaivan loputtua taaperokin kaipaa omaa tilaa ja kaikki nukkuvat paremmin. Kuten kokeneempi äiti kerran totesi, asiat on hyvin, kunhan kaikki saa riittävästi unta.

Projektien lista on pitkä, energiatolppa lyhyt. Hitaasti hyvä tulee, muistutan itseäni viivatessa paperilta jonkun kohdan yli. Onhan meillä juokseva vesi, toimiva viemäri ja sähköt. Seinät suojana, katto kasassa ja ruokaa kaapissa. Monta isoakin juttua on saatu tehtyä. Muistellako aikaansaannoksia vai tuhahdella tekemättömien perään?

Seinäkellot raksuttavat epätahtiin. Istun vain, tekemättä mitään. En tohdi häiritä herkkäunisen päivätorkkuja kolistelemalla, enkä kyllä jaksaisi tehdä mitään, vaikka herättämisestä ei tarvitsisi huolehtia. Sysään syrjään stressin kaikesta ja huokaan. Kyllä se tästä!

2 comments:

  1. pitäiskö Raimon mukana lähettää nasoliinia,dallaspullan täytettä kävin ostamassa ja sortsit löyty ja muutakin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei tarvi, kyllä tämä tästä :)

      Delete

Jätäthän merkin käynnistäsi!