Sunday, 14 August 2016

Päivän positiiviset

Miehen yllättäinen reissu vei hänet viikonlopuksi pohjoiseen ja minä jäin kolmeksi yöksi lasten kans keskenään. Olenhan toki kotiäitinä lähes joka päivä lapsista päävastuussa, mutta 24 tuntia vuorokaudessa ilman hengähdystaukoja meinaa uuvuttaa. Päätin herättää blogin yli vuoden tauon jälkeen eloon ja aloittaa helpolla -positiivarilistalla. Täältä pesee:

Nukuttiin aamulla pitkään
Kuopus on melkoinen aamuvirkku, joka yleensä herää kukonlaulun aikaan kujertamaan. Tänä aamuna heräsin niin, että tunsin oikeasti nukkuneeni. Aamutuntien unet on iltavirkulle tärkeitä!

Pikkutyypin pitkät päiväunet

Uniaiheella jatkuu, huomaa, että vähän väsynyttä meininkiä ollut. Yleensä mikrounia nukkuva yksivuotias ikiliikkuja nukkui pitkästä aikaa kunnon päikkärit. Sain itellekin kaivatun tauon ja myös laatuaikaa isomman kanssa.

Majaleikki
Rakennettiin tytön kans maja peitoista ja tuoleista ja pelattiin siellä Pikkumyy-peliä ja kirjotettiin yks kirje. Huippua, kun tuo on jo niin iso, että sen kans voi tehä kivojaki juttuja!

Saippulakuplia
Tyttö sai ite ostaa kaupasta saippuakuplapullon ja mentiin yhdessä puistoon ilta-auringon valossa niitä puhaltamaan. Puolet ainaki kaatu maahan, mutta oli silti hauskaa!

1 comment:

  1. Ei sitä suotta laulussa sanota: Uni paras lääke on!

    ReplyDelete

Jätäthän merkin käynnistäsi!