Tuesday, 15 April 2014

Numeroita

2 kotia. Tuplaonni ja kaksinkertainen ilo. Saman taivaan alla ollaan, vaikka meri erottaakin. Rikkautta on omistaa näin paljon rakkautta.

1 lapsi. Suuri määrä tunteita pakattu tiiviisti, että on saatu aikaan tuo pieni paketti. Minun Vaapukka, Lobster, Parker. Lupukin toisinaan. Hyvä tyyppi se ainakin on!

40 - räpylän koko. Ei ole kanootti kapea, mutta vielä mahtuu eteisessä kääntymään. Nyt tajusin, että yksi raskaudenajan kauhuskenaarioni jäi toteutumatta: vaikka halla vei haivenet ja iho sai ikuiset arvet, sain pitää siron jalanmallini.

7674 päivää vanha. Viime viikolla tuli uusi numero vuosimittariin. Silti vielä nuori. Toisen kerran elämässäni sain kukkia merkkipäivänäni. (Ei vieläkään mieheltäni, mutta hän sentään leipoi kakun!)

6 siskoa ja toinen mokoma siskoksi laskettavia. Ootte parhaita! <3

~20 blogia lukulistalla. Tykkään lukea jos jonkinlaista blogia, aktiivisesti seuraan parisenkymmentä. Pari päivää sitten sain yhdeltä "blogi-idoliltani" mahtavaa positiivista palautetta kirjoituksistani! Tuli niin hyvä mieli! (ja pieni häpeä siitä, että en ole pitänyt parempaa huolta blogistani... yritän kirjoitella aktiivisemmin jatkossa.)

2 comments:

Jätäthän merkin käynnistäsi!